Logo Staal concept / design / productie

Over ons

Terugkijkend op de ruim zestien jaar waarin we gezamenlijk als grafisch ontwerpers werkzaam zijn geweest, worden we nog altijd verbaasd door de enorme diversiteit in de opdrachten. Begonnen we destijds voor een lokale steenhouwerij, al gauw werkten we voor verschillende multi-nationals in Nederland. Met kleine opdrachten weliswaar, maar dat was slechts het begin. Sindsdien is de klantenkring gegroeid gelijk de orders. Inmiddels kunnen we bogen op een fraaie portfolio. 

Eric (Buzz) heeft gestudeerd aan de Rietveldacademie in Amsterdam. Een van zijn grote passies is muziek. Vroeger nog als drummer in verschillende bands, later als componist. Onder de naam Casperson zijn er steengoede nummers ontstaan met behulp van een machtige Mac. Maar kunstenaar Eric heeft meer in zijn mars; schilderen. Een talent dat hij van zijn vader heeft meegekregen. De schilderijen van Eric kenmerken zich door een intrigerende grafische stijl. 

Ted (Woody) heeft gestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Schrijven is een ander talent van hem. Tijdens een workshop in Leuven roemde een schrijfdocente zijn filmische stijl van schrijven. 'Doe hier iets mee!' was het advies. Daar is gevolg aan gegeven. Ted is druk bezig met zijn eerste literaire non-fictie verhaal: de ervaringen van zijn vader tijdens de tweede wereldoorlog. De literaire agenten die het manuscript onder ogen hebben gekregen, zien mogelijkheden om het uit te geven.Klanten

1017 Consultants
Aprosys
Architektenburo Bleeker bv
Balance
Bouwfonds
BonConsult
Building Experience
Chefs on Tour
Custom Pimpshop
Drummers.nl
Dura Vermeer Bouw Rotterdam
EAGAR
EARPA
ELMA Multimedia
Holonite
HomeCook
Investeerdersclub
Jobsrepublic
Jolina Jukeboxes
Jolina Products
KnuckleBoom
Kredietmeesters
Lust
Malmberg
Medical Travelservice
Medoc
Meijer & van Eerden Architekten
Mizzaro
MJH Office
Nauta Dutilh
NBT
NeBiB
OBR Rotterdam
People Programs Group
Poen & Partners
ProClean Systems
Rabobank
Shackle
TNO
US Camper
Vroondaal
VTalenten
Young Fashion

CONTACT

Nieuwe Stijl
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

+31 (0)70 314 24 24
info@nieuwestijl.com