Logo Staal concept / design / productie

Shackle! Shackle! Shackle!

Gepost door Eric Caspers | [Apps] | 2014-07-08 12:18:14

Als u wilt weten waarom het de afgelopen tijd enigszins stil is geweest rondom Nieuwestijl.com kunnen wij u de volgende verklaring bieden. Het zit namelijk zo. Elk verloren uurtje, elke vrije minuut, sterker nog, elke vrije seconde is in de ontwikkeling van een zeer verslavend woordspelletje gestoken.

Veel mensen zullen zich misschien niet realiseren wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een (game) app als deze. Dat is ook niet zo vreemd, want je wordt tenslotte dood gegooid met gratis apps. En wie kent niet het verhaal van het jongetje van 12 dat een succesvolle app vanuit zijn zolderkamertje produceerde en lanceerde? Wij van Nieuwestijl weten nu, het vergt bloed zweet en tranen. Werkelijk honderden en honderden uren denkwerk, designwerk, programmeerwerk en testwerk waren nodig om 'Shackle' realiteit te maken.

Het resultaat mag er dan ook wezen wat ons betreft. Dus bent u in het bezit van een iOS (Apple) device? Dat betekend een iPhone, iPad of iPod touch met draaiend op iOS7? Doet u ons dan een lol en probeer de Shackle app eens uit. Ons kind is gratis te downloaden in de Apple App store. En wees gerust, bij enig succes gaan wij ook bloeden, zweten en tranen voor een Android versie.

http://tinyurl.com/ksafm3g

CONTACT

Nieuwe Stijl
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

+31 (0)70 314 24 24
info@nieuwestijl.com