Logo Staal concept / design / productie

15 jaar Staa.. eh. Nieuwestijl!

Gepost door Eric Caspers | [Aktueel] | 2013-11-21 09:34:47

Wij zijn deze maand exact 15 jaar onderweg. En daar mogen we best een klein beetje trots op zijn. 'Staal' werd (dankzij de KvK) 'Staal Kreatieven', en Staal Kreatieven werd Staal Nieuwe Stijl. Maar nu, na 15 jaar, komen we uit de kast. 'Nieuwestijl.com' moet u hebben!

Van Noordwijk tot Delft, van het Rotterdamse naar het Haagse, 15 jaar creativiteit (want ja, dat spel je met een 'c'). Ga er maar aan staan. We mogen dan misschien nog geen Koninklijke Nieuwestijl als naam gaan voeren, maar zo voelt het wel. Victorie! En kom maar op met die volgende 15 jaar. Wij zijn nog lang niet klaar.

Brekend goed!

Gepost door Eric Caspers | [Film & TV] | 2013-11-20 16:33:44

Men neme een (briljant) scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij terminaal ziek is. Geef deze de gave om de ultieme Crystal Meth (99% puur) te kunnen 'koken' met hulp van een van zijn voormalige probleemstudenten. Dit om genoeg geld bij elkaar te verdienen om zijn gezin goed verzorgd achter te kunnen laten. Situeer het geheel in de keiharde onderwereld van dealers en drug kartels in het zuidwesten van de Verenigde staten. En u heeft wat ons betreft een top-serie te pakken!

Het kan de fervente TV-serie kijker niet ontschoten zijn. De televisie-serie 'Breaking Bad' is in 6 seizoenen uitgegroeid tot een waar fenomeen. Vanaf de eerste seconden heeft deze serie ons van Nieuwestijl.com in elk geval erg weten te boeien.
Wat heeft dit alles met Grafisch ontwerp te maken hoor ik u denken? Nou, niet veel gelukkig. Laten we deze post daarom scharen onder het kopje 'inspiratie & vrije tijd'. Zie het als een kijktip van een grauw uitziende man met lange regenjas, 's avonds laat in een donkere parkeergarage.

Of nee, ik weet het beter gemaakt. Natuurlijk. Breaking Bad is namelijk een vruchtbare inspiratiebron gebleken voor ontwerpers en kunstenaars over de hele wereld.

CONTACT

Nieuwe Stijl
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

+31 (0)70 314 24 24
info@nieuwestijl.com