Logo Staal concept / design / productie

Bedankt Steve

Gepost door Eric Caspers | [Aktueel] | 2011-10-13 14:09:43

Door velen gezien als visionair. Door sommigen gezien als engel, of juist tiran. Steve Jobs, de man die ons zoveel technisch vernuft bracht, tot in de binnenzak aan toe, is dood. Het kan u niet ontgaan zijn.

Je bent ofwel 'PC-man', ofwel 'Apple-fanboy', ofwel 'Linux-nerd'. (Linux: een opensource systeem dat beter is dan elk ander, zo is me eens verteld)
Maar ik als ras-echte ontwerper schaar mezelf schoorvoetend onder de 'fanboys'. Schoorvoetend omdat het voelt alsof ik opsta bij een AA-meeting om mezelf een eerste keer voor te stellen. Ben ik verslaafd? Ben ik hardcore? Nee. Dat zeker niet. Apple heeft ook heus 'rommel' gemaakt. En zelfs een iPad heb ik niet.

De Mac is tegelijkertijd wel de ontwerpers computer bij uitstek. Een ieder die van mening is dat ontwerpers evengoed PC's gebruiken kan ik niet serieus nemen. Zodoende heb ik het idee dat ik 'Steve' wel even mag bedanken. Want sinds de Mac Classic - begin jaren '90, tot aan de MacPro's die we nu gebruiken, ben ik aan de Apple-buis gekluisterd geweest.

Ook valt het me op dat sinds de introductie van de i- Mac, Pod en Phone er steeds meer Mac-believers bij komen. Ik kan het niet helpen, daar toch een beetje blij van te worden.

Bedankt Steve.

CONTACT

Nieuwe Stijl
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

+31 (0)70 314 24 24
info@nieuwestijl.com